Tietoa ohjelmoinnista:

Asennamme optimoidun, eli paremman suorituskyvyn omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Optimointia kutsutaan myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Bensiini käyttöisessä autossa suosittelemme optimoinnin jälkeen käytettäväksi 98 octaanista polttoainetta.

Vastuu / Takuu:

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia. 

Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen. 

Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Katsastus:

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

Jos ohjainlaite päivitetään huollossa:

Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman.

Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

Valmistajan / Myyjän takuun raukeaminen:

Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

Tilanne:

Asiakas epäilee ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan suoritetusta ohjelmoinnista.

Asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä ja tarjottava ensisijaisesti OptimoiAutosi:lle mahdollisuus tarkistaa ajoneuvon toiminta ja siihen liittyvät mahdolliset häiriöt.

Ohjelmaan liittyvät ongelmat korjaamme veloituksetta Vastuu / Takuu pykälän mukaisesti. 

Mikäli vika on riippumaton ohjelmoinnista, on OptimoiAutosi jälleenmyyjä oikeutettu veloittamaan vianhausta ja mahdollisesta korjauksesta hinnastonsa mukaisesti. Muissa kuin ohjelmaperusteisissa vioissa OptimoiAutosi.fi jälleenmyyjä on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ennen korjauksen aloittamista korjausarvio.

Trafin kanta optimointeihin / päästöjärjestelmien poisto-/ohitustöihin

Varoitus: 

Olethan varovainen yrityksien kanssa jotka tarjoavat ohjelmointia naurettavan edullisesti. On vaikeata tarjota laadukasta ohjelmointia sellaisiin hintoihin joihin olemme internetissä törmänneet. 

Pelkästään ohjelmointilaitteistot ovat arvokkaita, jonka vuoksi jotkut toimijat käyttävät "kopiotyökaluja", joilla ei todellakaan ole turvallista eikä suositeltavaa ohjelmoida mitään.

Huomioithan kun olet tulossa Optimoitavaksi:

Ajoneuvon pitää olla teknisesti kunnossa, mikäli autossa on esimerkiksi valmiiksi vuotavat suuttimet, niin lisätehojen myötä ne alkavat vuotamaan enemmän. Tai mikäli turbo alkaa olemaan lopussa niin se ei tule kuntoon pelkästään ohjelmoinnilla. Bensa moottoreissa tulisi käyttää 98 oktaanista bensaa ohjelmoinnin jälkeen. Kaikki anturit, massamittarit jne. pitää olla kunnossa.

Optimoinnin yhteydessä tehtävät korjaus / vianetsintä eivät kuulu hintaan, vaan niistä laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Optimoiautosi.fi